+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

НОВИНКА // Система з відпрацювання навичок з аускультації

НОВИНКА // Система з відпрацювання навичок з аускультації
 
Система з відпрацювання навичок з аускультації – це онлайн-платформа, яка надає студентам та викладачам доступ до розширеної бібліотеки імітованих звуків, посібників для лекцій для більше ніж 60 станів та інструментів для відстеження прогресу 24 години на добу. Вона є важливою програмою для зміцнення концепцій аускультації на будь-якому академічному рівні.
Наразі включає звуки при COVID-19.
 
Особливості
 
Онлайн оцінювання, 24/7
Система з відпрацювання навичок з аускультації забезпечує центральну платформу для студентів, щоб практикувати аускультації поза межами класної кімнати, та для викладачів, щоб проводити оцінку прогресу студентів. Завдяки найчіткішим і найточнішим імітованим звукам у індустрії, ця система включає бібліотеку з понад 80 звуками серця, легенів, кишечника та шумів при аускультації, а також фонокардіограми та ЕКГ хвилі, які їм відповідають. Викладачі можуть завантажувати власні завдання та тести, підготовлені відповідно до їхньої навчальної програми, з місцями для виставлення оцінок та розміщення програми курсу. Так само студенти можуть оцінити свій власний прогрес за допомогою нашої вбудованої бібліотеки тестів.
 
Детальні посібники для лекцій
До кожної ліцензії додається детальний посібник, який містить інформацію про нюанси та причини виникнення кожного звуку. Разом з діаграмами та описами фонокардіограм ці посібники для уроків містять детальні інструкції для проведення аналізу звуків аускультації, що допомагає студентам закріпити отримані знання.
 
Програма для аритмії
Система з відпрацювання навичок з аускультації охоплює додаткову програму для вивчення звуків аритмії. Включаючи майже 30 найпоширеніших звуків аритмії, ця програма демонструє поглиблене пояснення форм хвиль ЕКГ та описи клінічного значення кожного випадку та плану лікування. Успіхи у навчанні можна відстежувати за допомогою тестів для студентів початкового або просунутого рівня.
 
Навички
  • Новий, удосконалений та простий у використанні інтерфейс програмного забезпечення
  • Точні анатомічні локації
  • Бібліотека з понад 80 звуками серця, легенів, кишечника та шумів при аускультації
  • ЕКГ хвилі для кожного звука серця
  • Всеохоплюючі посібники для лекцій
  • Тестування та відстеження
  • Навчання розпізнаванню аритмії