|
|
|
|
|
|
|
|
27-а Міжнародна медична виставка "ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я 2018" : ph2018_017.jpg
|
|
|
|
|
|
|
ph2018_017.jpg
16.10.2018
|
|
Технологія виготовлення дезінфектанта на місці його використання...
На заводах із розливу напоїв технологія очищення комплексних технологічних ліній без їх демонтажу (CIP-мийка) використовується для очищення різних виробничих ліній, зокрема, виробничих ліній сиропів та питної води з різних причин, включаючи запобігання потраплянню зайвих смакових сумішей та мікробний контроль.
CIP-мийка також усуває такі органічні залишки, як осад білків, вуглеводів, жирів, мінералів та інших забруднюючих речовин, що містять бактерії та можуть призвести до мікробно індукованої корозії (MIC).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
© Використання всіх матеріалів сайту можливе лише при письмовому дозволі адміністрації компанії ОНІКО.
|
|
|
|
|