17 з 33
ph2018_017.jpg
16.10.2018

Фотографії:

ph2018_019.jpgph2018_018.jpgph2018_017.jpg



Публікації
Технологія виготовлення дезінфектанта на місці його використання...

На заводах із розливу напоїв технологія очищення комплексних технологічних ліній без їх демонтажу (CIP-мийка) використовується для очищення різних виробничих ліній, зокрема, виробничих ліній сиропів та питної води з різних причин, включаючи запобігання потраплянню зайвих смакових сумішей та мікробний контроль.

CIP-мийка також усуває такі органічні залишки, як осад білків, вуглеводів, жирів, мінералів та інших забруднюючих речовин, що містять бактерії та можуть призвести до мікробно індукованої корозії (MIC).




© Використання всіх матеріалів сайту можливе лише при письмовому дозволі адміністрації компанії ОНІКО.