+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Застосування системи для знезараження води корпорації MIOX для котеджів

Застосування системи для знезараження води корпорації MIOX для котеджів

Здорова вода у Вашому будинку й басейні

Системи для знезараження води корпорації MIOX ( США) мають позитивний висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, а розчин змішаних оксидантів успішно пройшов випробування по знищенню вірусів і бактерій і має відповідний висновок Інституту екогігієни і токсикології ім. Л.І.Ведмедя.

На сьогоднішній день, на ринку представлено різноманітне обладнання по очищенню й знезараженню води, основані на різних методах (дезінфекція гіпохлоритом або сіллю, озонування, ультрафіолет та ін.) Споживачу складно розібратися в настільки величезному асортименті обладнання й методик.

Компанія ОНІКО пропонує встановити одну електролізну систему, яка забезпечить Ваш будинок і басейн, здоровою, чистою й безпечною водою, без запаху хлору. Це компактне й повністю автоматизоване обладнання, яке легко інтегрується навіть у невелике приміщення. Для його експлуатації Вам необхідно тільки стежити за наявністю солі в баку для сольового розчину, а установка сама вмикається для виробництва змішаних оксидантів, які зберігаються в бочці для дезінфектанта й впорскуються в систему водопостачання по необхідності. Застосування змішаних оксидантів для знезараження води має ряд переваг у порівнянні із традиційними методами дезінфекції.

Одним з поширених методів знезараження води є ультрафіолет, але він не виключає застосування хімії, у тому числі й таку, що містить хлор, а тільки скорочує її кількість. Крім того ультрафіолет не ефективний у мутній воді, а відсутність ефекту післядії означає можливість повторного зараження води вже безпосередньо в системі водопроводу або в чаші басейну.

Найпоширенішим і доступним варіантом дезінфекції води в басейні є застосування спеціальної хімії, однак не багато задумуються про те, що стабілізуючі речовини, які входять до її складу й побічні продукти дезінфекції, що утворюються, набагато шкідливіші й небезпечні ніж сам хлор, тому що вони мають властивість накопичуватися у воді й спричиняти почервоніння очей, погіршення стану шкіри й проникати в організм людини.

У свою чергу, змішані оксиданти ефективно видаляють біообростання і надалі перешкоджають їхньому повторному виникненню в резервуарах зберігання води, водопроводі, на стінках басейну, що перешкоджає також цвітінню води й утвору неприємного заходу у випадку її застою. Крім того, змішані оксиданти усувають біообростання у системі циркуляції води й не дозволяють їм утворюватися на стінках басейну, що скорочує кількість профілактичних санітарних чищень чаші басейну, і як наслідок заощаджує значні кошти на його обслуговування.

У свою чергу, завдяки своїм сильним дезінфікуючим характеристикам і окисним здатностямзмішані оксиданти забезпечують більш ретельне й швидке усунення більшого числа мікроорганізмів, що позитивно позначається на смакових характеристиках води й запобігає виникненню неприємного запаху хлору. Вони знищують навіть таких небезпечних збудників хвороб, як Criptosporidium і Giardia Lamblia, безпосередньо в чаші басейну, чого не може забезпечити ні хлор, ні озон, ні ультрафіолет.

Дуже часто, щасливі власники приватних басейнів зустрічаються з такою проблемою як зростання зелених водоростей. Так як ультрафіолет і озонування не може вирішити цю проблему, доводиться застосовувати шокове хлорування, тобто використовувати ударну дозу хімії для басейнів, у той час як змішані оксиданти просто запобігають їхній появі.

Крім того, якщо до Вас у гості приїхала велика компанія з маленькими дітьми, система автоматично відреагує на підвищене поглинання хлору, із-за збільшення кількості людей, що купаються, а Ви будете спокійні за гігієну й здоров'я своєї родини.


Схема басейну з використанням систем MIOX для знезараження води
Схема басейну з використанням систем MIOX для знезараження води

Змішані оксиданти поєднують переваги всіх методів дезінфекції води, у тому числі й для басейну

 привізний гіпохлоритгіпохлорит кальціюозонуванняультрафіолеточищення сіллюсистеми MIOX
відсутність небезпечних речовин ні ні ні так так так
відсутність запаху хлору, почервоніння очей і шкіри ні ні так так так так
забезпечення післядії так так ні ні так так
ефективність по всьому об’єму басейну так так так ні так так
реагує на пікове навантаження так так ні ні ні так
можливий запас дезінфектанту так так ні ні ні так
не викликає корозію металевих деталей так так так так ні так
гарна якість повітря в приміщенні басейну ні ні так так так так
відсутність побічних продуктів дезінфекції ні ні так так так так
ефективність проти Criptosporidium ні ні так так ні так
видалення водоростей і біоплівки ні ні ні ні так так
простота експлуатації ні ні ні ні так так
ефективність у мутній воді так так так ні так так
зниження рівня pH ні ні так ні так так
низькі витрати на експлуатацію ні ні ні ні ні так