+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Санаторій "Київ", м. Алушта, Крим, жовтень 2013

Санаторій "Київ", м. Алушта, Крим, жовтень 2013

Санаторій "Київ" розташований в 150 м від моря, у мальовничому місці під назвою "Професорський куточок", міста Алушта. Це один з найдавніших міст Кримського Південноберіжжя. Люди багато тисяч років назад облюбували це перехрестя прадавніх доріг, що ведуть із північних передгір'їв до моря, на схід і захід. Складені таврами з багатотонних кам'яних плит мегаліти дотепер хвилюють дослідників своїми загадками.

Достаток сонця, свіже повітря, мальовничі гори - важливі складові алуштинського узбережжя. Це місце самою природою створене для відпочинку й лікування: унікальний клімат впливає на увесь організм у цілому.

Санаторій Київ має свій відомчий дрібно-гальковий пляж на відстані 600м від корпусів. Купальний сезон триває з кінця травня по жовтень, у цей час майже не штормить. Море біля Алушти, як і уздовж усього Південного берега, ніколи не замерзає.

В 2002 році побудований критий плавальний басейн водотоннажністю 600 м3 і площею 310 м2.

До реконструкції системи знезаражування води, у басейні використовувався привізний гіпохлорит марки "А" або таблетований хлор. Система дозування була не працездатна, знезаражування води проводилося вручну.

MIOX RIO ZUNI 2Реконструкція полягала в установці системи MIOX RIO ZUNI 2 з виробництва змішаних оксидантів з наступним їхнім дозуванням у систему рециркуляції плавального басейну.

Змішані оксиданти виробляються шляхом електролізу повареної солі. Для їхнього виробництва необхідно тільки сіль, вода й електроенергія.

Змішані оксиданти мають низку переваг перед іншими дезінфектантами. У тому ж обсязі по активному хлору вони швидше й краще знезаражують воду за рахунок присутності в розчині інших окиснювачів крім хлору, особливо це проявляється в теплій воді.

Також змішані оксиданти ефективно видаляють біоплівку, яка утворюється на стінках басейну, вода в чаші басейну стає прозорою. Знезаражуючи воду змішаними оксидантами зникає необхідність шокового хлорування, а також необхідність періодичного чищення стінок басейну від біообростання.

У плавальному басейні встановлена система RIO ZUNI 2 - 2 шт:
Продуктивність - 1,8 кг в еквіваленті Cl2 у добу
Спосіб дозування - у систему рециркуляції
Залишковий хлор у чаші басейну - 0,5-0,7 мг/дм3
Система дозування - автоматична
Запас сировини (солі) - на 5 місяців
Обсяг солі в солерозчиннику - на 30 днів
Об'єм бака для змішаних оксидантів - на 42 години.