+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Плавальний басейн «Лазурний» м. Славутич, Київська область

Плавальний басейн «Лазурний» м. Славутич, Київська область

Громадський плавальний басейн «Лазурний» відвідує 100 – 150 людей у день. Отут проходять змагання школярів, тренуються спортсмени плавці й працюють групи здоров'я. Об'єм чаші 450 м3.

До реконструкції системи знезараження води, в басейні використовувався привізний гіпохлорит марки «А». Через це виникали такі проблеми : несвоєчасні поставки постачальником, швидка деградація розчину, необхідність утримання спеціальних приміщень для зберігання гіпохлориту, швидка корозія водопровідних труб і устаткування і т.д.

Компанія ОНИКО виконала реконструкцію систем знезараження води в басейні.

Реконструкція полягала в установці системи з виробництва змішаних оксидантів MIOX AE-4 з наступним їх дозуванням у воду, що пройшла обробку, плавального басейну.
Змішані оксиданти виробляються шляхом електролізу кухонної солі.

Змішані оксиданти мають низку переваг перед іншими дезінфектантами.
- При такому ж об`ємі активного хлору вони швидше і краще знезаражують її за рахунок присутності в розчині інших окислювачів, крім хлору, особливо це має прояв в теплій воді.
- Також змішані оксиданти ефективно видаляють біоплівку, яка утворюється на стінках басейну, вода в чаші басейну стає прозорою.
- Знезаражуючи воду змішаними оксидантами відсутня необхідність шокового хлорування, а також необхідність періодичного чищення стінок басейну від біообрастання.

Cистема MIOX АЕ-4:

Продуктивність – 1,8 кг в еквіваленті Cl2 на добу
Спосіб дозування – у систему рециркуляції
Залишковий хлор в чаші басейну – 0,5-0,7 мг/дм3
Система дозування – напівавтоматична ( по протоку)
Запас сировини (солі) – на 5 місяців
Обсяг солі в солерозчиннику – на 30 днів
Об'єм бака для змішаних оксидантів – на 42 години.