+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Засіб для дезінфекції рук та шкіри ОНІКО

Засіб для дезінфекції рук та шкіри ОНІКО

 

Компанія ОНІКО випустила лінійку засобів для дезінцекції рук та шкіри в різних обє'мах для зручності використання як у повсякденному житті так і в професійній діяльності. 

Засіб для дезінфекції рук та шкіри «ОНІКО» - призначений для дезінфекції та обробки шкірних покривів рук та інших частин тіла. Для повсякденного використання, уникаючи попадання слизові оболонки очей, харчові продукти, посуд, постільну білизну і т.д., не подразнює шкіру, не порушує водно-жировий баланс шкіри.

Для персонального застосування представлені зручні компактні флакони з розпилювачем по 50 та 100 мл.

Для професійного використання пропонуємо засіб в економічній тарі на 250 мл з розпиленням, на 1літр з дозатором та в каністрах по 5 літрів.

Дезінфекційний засіб має приємний запах свіжості та завдяки особливій формулі складу дбайливо дезінфікує не пересушуючи шкіру.

Спектр антимікробної дії:

Засіб для дезінфекції рук та шкіри «ОНІКО» характеризуються високою протимікробною активністю відносно грамнегативних і грампозитивних бактерій (включаючи збудники туберкульозу), високою противірусною дією (включаючи аденовіруси, віруси грипу, парагрипу та інших збудників респіраторних інфекцій, ентеро-, ротавіруси, вірус поліомієліту, віруси ентеральних та парентеральних гепатитів, герпесу, атипової пневмонії, коронавірусів (HCoV-229E, CCV, SARS-CoV, COVID-19 (SARS-CoV-2) та інш.), вірус «пташиного грипу», вірус СНІД(ВІЛ), також має бактерицидну дію, у тому числі щодо видів наведених бактерій: Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Candida albicans.

Більш детальну інформацію про продукт ви знайдете за посиланням

Також рекомендуємо Вам ознайомитись з засобами для дезінцекції приміщеннь та меблів:

Засіб миючий професійний «ОНІКО»