+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

НОВИНКА // Дезінфікуючий засіб ОНІКО «ДЕЗОХЛОРИН» в зручній тарі 1 л

НОВИНКА // Дезінфікуючий засіб ОНІКО «ДЕЗОХЛОРИН» в зручній тарі 1 л

До вашої уваги предствавляємо Дезінфікуючий засіб ОНІКО «ДЕЗОХЛОРИН»,

що доступний тепер також в зручній каністрі об'ємом 1 л.

Засіб призначений для дезінфекції підлоги і стін в приміщеннях, жорстких меблів, санітарно-технічного обладнання, гумових килимків, білизни, столового і лабораторного посуду (в тому числі однократного використання) предметів для миття посуду, предметів для догляду за хворими, іграшок, медичних відходів (перев'язувальний матеріал та ін.), сечі, мокротиння, виробів медичного призначення при бактеріальних інфекціях. Засіб використовується при проведенні щоденних і генеральних прибирань, а також дезінфекційних заходів в дитячих установах, на комунальних об'єктах (готелі, гуртожитки, перукарні, громадські туалети та ін.), установах культури, відпочинку, спорту (кінотеатри, офіси, спортивні та культурно-оздоровчі комплекси, басейни та ін.), підприємствах громадського харчування і торгівлі, підприємствах виробництва харчових продуктів, в медичних установах, а також населенням в побуті.

Дезінфікуючий засіб ОНІКО «ДЕЗОХЛОРИН» - це рідкий, концентрований дезінфікуючий засіб, який добре розчиняється у воді. Водні розчини прозорі, мають характерний легкий запах хлору. Основна діюча речовина - натрію гіпохлорит + суміш оксидантів.

Дезінфікуючий засіб ОНІКО «ДЕЗОХЛОРИН» має антимікробну дію щодо бактерій (включаючи мікобактерії туберкульозу), вірусів (збудників поліомієліту, ентеровірусних інфекцій, ЕСНО, ентеральних і парентеральних гепатитів, грипу та ін. ГРВІ, «пташиного грипу H5N1», герпетичної, аденовірусної та ін . інфекцій), коронавірусів (HCoV-229E, CCV, SARS-CoV, COVID-19 (SARS-CoV-2) та ін.), грибів роду Кандида, дерматофітів.

Продукція найвищої якості та сертифікована згідно законодавства України

Більш детальна інформація у нас на сайті https://oniko.ua/products/dezinfektsiya/dezinfikuyuchiy-zasib-dezohlorin.html