+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Вплив системи MIOX на смак і запах

Вплив системи MIOX  на смак і запах<br>

Питна вода часто забруднена природними речовинами або хімікатами, які присутні у воді або додаються для її очищення.

Змішані оксиданти MIOX мають властивість нейтралізувати складові, що викликають неприємний запах без виникнення присмаку хімії, що підтверджується численними відгуками.

На відміну від традиційного хлору, хлор газу або гіпохлориту:

  • Змішані оксиданти, руйнують з'єднання, що викликають неприємний запах, такі як фенол або органохлораміни.
  • Змішані оксиданти, видаляють запах цвілі й камфори (метил ізоборнеола), що утворюється у водопровідній воді через ріст водоростей.
  • Змішані оксиданти, окислюють аміачний азот і знижують співвідношення хлору до азоту.
  • Змішані оксиданти, абсолютно не формують ди- та три-хлораміни або хлорціани, які викликають проблеми смаку й заходу води.
  • Змішані оксиданти, окислюють сірководень швидше ніж хлор, без регулювання рівня pH.
  • Для знищення мікроорганізмів необхідно менша кількість змішаних оксидантів, що скорочує кількість хімікатів, що додаються у воду.